YOGA OPLEIDING


In 2015 stopte ik met werken en begon ik met Psychodynamische therapie. Ik zat met onverwerkte emoties en gebeurtenissen uit mijn verleden en was toe aan een transformatie en een nieuw begin in m'n leven. Ik wilde graag naast therapie mij bezighouden met een Yoga opleiding omdat ik voelde dat ik hier behoefte aan had. 

Na verschillende opleidingen in Groningen te hebben onderzocht kwam ik uit bij Ron van der Post:  https://yogastudie.nl/. Hij is een oprechte en authentieke yoga leraar die de yoga filosofie belichaamd en uitdraagt. Hij is in de traditie van BrahmRishi Vishvatma Bawraji opgeleid en getraind. http://www.brahmrishimission.org


De opleiding heeft mij veel kennis, wijsheid, kracht, mededogen, spirituele diepgang, houvast en (h)erkenning gegeven, waardoor ik meer vertrouwen en geduld kreeg in mijn eigen ontwikkeling. Het heeft mij als mens laten groeien, waardoor ik sterker, rustiger, liefdevoller en flexibeler met beide benen stevig op de grond kan blijven staan. Ik heb succesvol de driejarige opleiding in 2018 afgemaakt en mijn diploma ontvangen. In 2022 heb ik samen met Ron van der Post en een groep medestudenten een Yoga retraite gedaan in India. Ook hierbij heb ik mijn certificaat behaald. 

E-mailen
Bellen
Instagram