SOUND HEALING CONCERT 

Sinds 2023 hebben Morris Weijers en Pablo ter Borg hun muzikale handen in één geslagen en geven nu klank concerten/ sound healing concerts.

Via een muzikale reis worden de mensen mee genomen in een droom vlucht van diverse sferen en stijlen. Er wordt gebruik gemaakt van Tibetaanse klankschalen, een gong, handharmonium, diverse Handpannen en fluiten en ook allerlei soorten bijzondere instrumenten zoals windvangers en rain/regen makers. Na het lig of zit concert zal er ruimte kunnen ontstaan om samen muziek te maken, diverse liederen of mantra's te zingen en te dansen.


Door onze passie en liefde van muziek te delen en de helende werkingen van klank en vibraties te geven, kunnen er innerlijke ervaringen en gevoelens ontstaat die onze geest meer tot rust brengen, ons lichaam meer laat ontspannen en onze ziel meer naar voren laat komen.


Op dit moment geven Pablo en Morris geregeld concerten in Groningen en omgeving. Kijk bij de knop agenda voor de laatste updates. Heeft u interesse in een klank concert of kent u iemand die hier oren naar heeft? Stuur mij dan gerust een mailtje of een appje!


E-mailen
Bellen
Instagram