HANDPAN LESSEN & WORKSHOPS

Sinds 2011 ben ik begonnen met Handpan muziek maken op straat, op feestjes, festivals, musea, kerken, tuinen, kunst tentoonstellingen en vele andere unieke locaties & events.


Vanaf 2021 ben ik ook begonnen met het geven van Handpan workshops en lessen in omgeving Groningen, Drenthe en Friesland. Dit doe ik voor alle mensen die hier een liefde en enthousiasme voor hebben! Het is zo mooi om te merken dat de handpan van jong tot oud mensen betoverd en inspireert om zelf te gaan spelen, en zo hun innerlijke beleving's wereld te vergroten en zich muzikaal te mogen ontwikkelen.

Naast de wetenschappelijke onderzoeken en studies naar de werking van muziek in de mens, of hoe het brein reageert en wordt gestimuleerd tijdens het muziek maken, is het vooral nog een mystieke ervaring of ontroering als iemand "de gevoelige snaar" weet te raken in zichzelf en bij anderen.


De laatste 12 jaar dat ik speel heb ik zelf ook workshops gevolgd, van diverse Handpan spelers ( Zoals Kirill Osherov)  en ook online bij David Kuckhermann (www.handpandojo.com) In de workshops die ik aanbied kan ik kijken en horen hoe iemand speelt, hoe de technieken zijn, het muzikale gehoor en de standvastigheid om ritmes en patronen onder de knie te krijgen. Ik geef soms individueel les en soms in kleine groepen. Ik heb maximaal 4 handpannen die ik per workshop kan uitlenen. Mijn uur tarief van 60 euro blijft het zelfde ongeacht hoeveel mensen er mee doen aan een workshop ( dit kunnen er ook meer dan 4 zijn als men hun eigen handpan hebben) waardoor het goedkoper word, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Ook ben ik bereid om in sommige gevallen een handpan uit te lenen voor 70 euro per week. Als iemand dan een aantal lessen neemt geef ik ook altijd een fijne korting.


Meestal kan ik alle Handpan workshops geven in de ontvangst ruimte van Sportcentrum Energy in Haren, een dorpje net onder Groningen. Ook kan ik tegen reiskosten vergoeding rijden naar een andere locatie of iemands huis voor een Handpan les of workshop. Heb je vragen, interesse naar een Handpan Workshop of voel je dat ik jouw ergens kan op helpen in jouw handpan avontuur, neem dan contact met mij op! In de onderstaande video op Youtube leg ik kort een handpan ritme uit die ik zelf erg leuk vind om te spelen, en waar je zelf ook mee aan de slag kan gaan!


  • boeddha-weekend-volkenkunde-museum
  • f1054968
  • 4643F4DD-A551-4EC9-B352-0B1246DA322A
  • 2D6E0072-82CF-446E-AF54-3418959067FB


E-mailen
Bellen
Instagram